top of page

Промоција књиге "На слово на слово"

 

Учитељица Ана Кукучка је 23. 12. 2014. године одржала промоцију своје друге књиге за децу на словачком језику “ На слово, на слово“. Своје приче је превела на српски језик, па су се на промоцији могле чути приче на српском и словачком језику у интерпретацији ученица наше школе.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Подела пакетића за ђаке прваке

 

Сваке године, пред новогодишње празнике, беочинска фабрика цемента “ Лафарж“,  ученицима првог разреда уручи пакетиће. Ове године је то био повод за дружење свих ученика млађих разреда из  пет села наше општине, у централној школи, уз представљање ученика свих одељења.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                 

 

 ДОБРО ДОШЛИ 

на стране електронског часописа за ученике 

  „ШКОЛСКО ЗВОНО“.

 

 


 ЗНАЧАЈ

Значај магазина је у поспешивању  општег образовања,   интересовања за школу и науку, али и у откривању, развијању и стимулисању специфичних афинитета и талената код деце.

 

 

 

САДРЖАЈ

Литерарни, ликовни и радови из техничког васпитања, радионице, извештаји са дечије недеље, школског кроса, екскурзија, разних такмичења, манифестација од значаја за школу и средину у којој ученици живе...

НАШE СТРАНЕ

Дан духовности Свети Сава

 

Савиндан, празник којим се обележава успомена на Светог Саву, принца династије Немањића, српског просветитеља и првог архиепоскопа српског, обележен је и у ОШ "Јован Поповић" у Сусеку.

 

Више погледати на страни приредбе.

ОСТАЛЕ ВЕСТИ ПОГЛЕДАТИ НА СТРАНИ

Учешће учитеља и наставника наше школе на трибини "Плетемо мрежу да се сву повежу" у организацији Друштва учитеља Новог Сада

Oсмомартовске активности

 

  Oве године, поред припреме поклона и приредби за маме, ученици су учествовали и у  хуманитарној акцији.

  У сарадњи са удружењем “ Чаробни пасуљ“ из Беочина, ученици млађих разреда су у оквиру ликовне радионице, правили цветове и честитке за Осми март.  

   Удружење “ Чаробни пасуљ“ је обезбедило материјал а средства зарађена продајом честитки и цветова, биће донирана самохраним мајкама .

   Ово је друга по реду, хуманитарна радионица, која се одвија под покровитељством удружења “ Чаробни пасуљ“.

 

Пријатељство које опстаје и остаје

 

      Ова прича о пријатељству и братимљењу две школе почела је да се гради давне 1975. године. Тада су се побратимиле Основна школа „Вук Караџић“ из Забрђа и Основна школа „Јован Поповић“ из Сусека. 
    Данас , после четрдесет година, опет се запутио аутобус са ученицима и радницима школе „Јован Поповић“ из Сусека на добро познати пут код пријатеља из Републике Српске.
Уз пут  нашао се који тренутак предаха у етно селу Станишићи. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

У преподневним сатима, уприличен је срдачан дочек домаћина, приредба , спортске активности, ручак и дружење. 
На приредби колажног карактера, одржаној у школској сали , домаћини су показали и ове године да им не мањка маштовитости, оригиналности, разиграности и глумачког дара. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Након пригодног културно-забавног програма, ученици наше две школе одмерили снаге у фудбалу и одбојци. Иако се не можемо похвалити резултатима,  можемо рећи да је победио спортски дух и да је велико пријатељство потврђено.

Посматрајући ту децу,  још једном се потврдило да се вредност братимљења налази у њиховим дружењима.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Бивши директор школе и један од иницијатора ове идеје, Андрија Лукић, рекао је да је ово пријатељство преживело идеологије, границе, рат, елементарне катастрофе... 

 

Остаје нам да се још једном захвалимо домаћинима и да се радујемо нашем сусрету у новембру када ће наша прича добити свој наставак.

 

Погледајте бројне фотофрафије са дружења у албуму на фејсбук страни:

СПОРТСКА НЕДЕЉА

 

    Ове недеље одржали смо велики број спортских надметања. Сви часови физичког васпитања били су посвећени такмичењима, па су тако ђаци играли фудбал, кошарку, одбојку, итд. Највећа заинтересованост, као и обично, владала је за фудбал, али ипак су два велика догађаја ставила остале спортове у засенак: кошаркашки меч између ОШ ”Јован Грчић Миленко” из Беочина и ОШ “Јован Поповић” из Сусека, и велики РТС-ов крос.

 

Кошаркашки меч одигран је у уторак, 11.5. у нашој школској сали. Момци из беочинске школе, махом сви кошаркаши, приказали су бољу игру. Ипак, наши кошаркаши ушли су у меч врло храбро и борбено-до полувремена смо успели и да играмо егал: на крају друге четвртине резултат је био 16:15 за Беочин. У другом полувремену беочинци су заиграли јаче, па смо платили данак неискуству. Од наших играча посебно су се истакли С. Љубановић, који је скоковима и кошевима доминирао, Б. Вукмировић имао је неколико прелепих пасова, као и Русов, Михаљчић, Вукотић, Јелић, Бернад, итд. Резултат на крају меча био је 32:18. Све честитке противнику, као и нашим момцима.

 

    Крос РТС-а заказан је за 15. мај о.г. али смо га ми истрчали дан раније, јер су ђаци наше школе  15-тог путовали на екскурзију.

   Посећеност (као и посвећеност, уосталом) била је велика. Готово сви ђаци приказали су своје умеће, брзину, издржљивост и спортски дух. Најубедљивије биле су трке момака VII и VIII разреда, где су убедљиве победе однели Милош Симеуновић и Сава Русов. Ипак, најлепше и “најслађе” су трке нижих разреда, већ самом појавом тих слатких главица, а свакако и резултатима.

    Ове године планиран је и општински крос, па желимо пуно среће нашим најуспешнијим тркачима.

    Честитамо свим учесницима овог великог спортског догађаја.

Спортски поздрав,

Маја Јовановић

 

УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ

На републичком  такмичењу из хемије одржаном у суботу 23.05.2015. године у Крагујевцу, наш ученик седмог разреда Никола Стојковић освојио је треће место .

Овим путем честитамо нашем ученику Николи на постигнутом успеху као и наставници Маријани Милутин све похвале за залагање и труд у раду са поменутим учеником.

Такође у Крагујевцу у недељу 24.05.2015. године Никола је полагао и тест за републичко такмичење из географије и освојио 72 бодa.

Николи све похвале за постигнуте резултате као и наставнику Николи Лаловићу све похвале за залагање и труд у раду са поменутим учеником.

Директор школе Илија Пешић

 

 

Посебан прилог на страни:

                                                                                                                        

 

Фото Ана Кукучка

OПШТИНСКИ КРОС

 

  У четвртак, 29. маја 2015.

  У дворишту ОШ „Јован Грчић Миленко“ у Беочину, одржан је општински крос.

  Деца, домаћини, као и гости-ученици наше школе, окупили су се у школском дворишту још пре 12 сати, за када је био заказан почетак трка. Припрема и загревање протекли су у ведром расположењу.

  Прво су одржане трке нижих разреда. У мору слатких враголана, на победничком постољу нашла су се и два брзаћа из наше школе: Марко Дејановић (ученик првог разреда) и Јонатан Шкулец (ученик трећег разреда). Све честитке на постигнутом успеху!

  У тркама виших разреда, такође смо имали успеха, и у готово сваком финишу трке имали смо представнике. Посебно су се истакли следећи ученици: Станислава Симеуновић, Марко Вуковић, Валентина Хрубик, Радмила Јелкић, Сава Русов и победник мушке трке седмих разреда Милош Симеуновић. Честитамо свим освајачима диплома!

  У последњој трци, момака осмих разреда, по невољи, први и други тркач промашили су стазу. Штета, јер је Слободан Љубановић, ученик наше школе који је водио трку, имао одличан темпо и завидну предност, и готово је извесно да би у финишу задржао вођство и освојио прво место. Ова два тркача су дисквалификована. Ипак, достојанствено је прихватио ситуацију, и спортски честитао победнику. Лепо је видети толику зрелост и спортско понашање у овако тешком тренутку.

 

ЧЕСТИТАМО СВИМ УЧЕСНИЦИМА НА ФЕР И СПОРТСКОМ НАДМЕТАЊУ!!!

 

Спортски поздрав,

наставник физичког васпитања

Маја Јовановић

 

 

Мала матура - Календар полагања завршног испита

Полагање завршног испита: 
- 15.06.2015.г. понедељак, српски/матерњи језик, од 10-12 часова
- 16.06.2015.г. уторак, математика, од 10-12 часова
- 17.06.2015.г. среда, комбиновани тест, од 10-12 часова 
- 19.06.2015.г. петак, прелиминарни резултати завршног испита објављују се у основним школама до 20 часова 
- 20.06.2015.г. субота, пријем жалби и решавање по жалбама ученика на прелиминарне резултате завршног испита, од 8 до 16 часова у основним школама 
- 22.06.2015. г. п, понедељак, пријем жалби и решавање по жалбама ученика у окружним комисијама, од 8 до 16 часова
- 25.06.2015.г. четвртак, објављивање коначних резултата завршног испита до 20 часова
Попуњавање и предаја листе жеља у основним школама:
26-27.06.2015.г. од 8 до 15 часова
Коначан распоред по школама и образовним профилима:
05.07.2015.г. недеља, до 20 часова
06-07.2015.г. упис ученика у средње школе

Остале информације погледати на страни 

 

 

МАЛА МАТУРА

 

 5.6.2015. године наши “мали” матуранти приредили су опроштајно вече.

 Окупили смо се у 19 сати у просторијама школе, где су родитељи ђака прелепо аранжирали учионицу у којој смо одржали последњи час у основној школи. Након дружења и веселог чаврљања, морали смо неко време да се задржимо испред великог броја знатижељника- породица, пријатеља, комшија, који су непрекидним шкљоцањем фотоапарата учинили да се осећамо као звезде.

 Уследила је шетња до Дома културе, где је уз песму и игру прослављена мала матура.

 Матуранти су се побринули за ведру атмосферу, како својим прелепим одевним креацијама и фризурама, тако и ведрим расположењем.

 

ЧЕСТИТАМО СВИМ МАТУРАНТИМА

И ЖЕЛИМО ИМ ПУНО СРЕЋЕ

У ДАЉЕМ ШКОЛОВАЊУ И У ЖИВОТУ!

 

М.Ј.

 

ЂАК ГЕНЕРАЦИЈЕ

 

 Ове школске, 2014/2015. године, наша школа изнедрила је два вуковца, Ивану Јелкић и Синишу Јакшића.

 Ученица Ивана Јелкић је, на основу успеха и постигнутих резултата на разним такмичењима, и то из више области, понела и ласкаву титулу ђака генерације. Она је, осим Вукове, носилац и посебних диплома, и то: посебне дипломе из историје, посебне дипломе из биологије и посебне дипломе из техничког и информатичког образовања.

 Ивана је својим трудом и залагањем апсолутно заслужено изабрана за ђака генерације, а ми се надамо да ће стечено знање у будућности надоградити и остварити велике успехе.

 

ЧЕСТИТАМО!


М.Ј.

ЗАВРШНА ПРИРЕДБА У ШКОЛИ У СВИЛОШУ

12.06.2015. године

 

У подручној школи у Свилошу две ученице Катарина Алексић и Јована Паланачки са својом учитељицом Aном Кукучком приредиле су завршну приредбу за своје родитеље...било је лепо дружити се са њима тај дан када су се поздравиле са једним делом свог детињства и од септембра крећу у пети разред у матичној школи у Сусеку где ће се дружити са својим вршњацима из Луга, Баноштора и Сусека.                      

 С. Фемић

 ЛИКОВНА КОЛОНИЈА У СМЕДЕРЕВУ

 

13.06.2015.године

 

Наши ученици Сара Кукучка, Љубановић Теодора, Вулић Младен, Ердељан Александар и Јована Николчић су са наставницом ликовне културе Стојанком Мумовић били учесници ликовне колоније у Смедереву. Слике говоре више од речи...

С.Фемић

  

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН ДУНАВА

27.6.2015

Meђународни Дан Дунава обележен  је  по четврти пут кроз разноврсне радионице и активности.

 

 

 

 

Више погледати на страни

ПРИЈЕМ ЗА ВУКОВЦЕ

29. јун2015. године

Председник општине уприличио је као и сваке године пријем најуспешнијим основцима. Сви вуковци су награђени књигама а ђаци генерације обе основне школе на територији Општине Беочин награђени су лаптоп  рачунарима.

 

Више погледати на сајту 

.

ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ

4.јул 2015

Испред спомен-плоче на Основној школи у Баноштору одржан је помен страдалим у Другом светском рату. Том приликом одржан је и пригодан програм у коме су учествовали ученици четвртог разреда Основне школе „Јован Поповић“ из Баноштора.

 

 

 

 

 

Више погледати на страни  

фото: Ненад Глишић

 

          ФЕСТИВАЛ "ПОД ЛИПОМ СЕ ХЛАДИМОА МЕДОМ СЕ СЛАДИМО“


   Први пут у нашој општини је одржан Фестивал меда у суботу 11. јула. 2015. у Лугу.
Програм је почео у 14 часова дечијим маскенбалом. Након маскенбала и поздравне речи председнице КУД Младост Луг, манифестацију је званично отворила председница Матице словачке у Србији Катарина Мелегова Мелихова.
Након маскенбала уследила је додела признања за најуспешније дечије ликовне радове на конкурсу ове манифестације.
У програму су, поред домаћих фолклора учествовали и КУД Једнота Шидд, СКПС Ердевик и КУД Бриле Беочин.
Више о овој манифестацији можете погледати на линковима:

СРЕЋАН ПОЧЕТАК ШКОЛСКЕ ГОДИНЕ

01.09.2015.године

         Почетак нове школске године обележен је и у матичној школи у Сусеку. Прво звоно је са ученицима, наставницима, помоћно техничким особљем и директором школе пропратила и Тлевизија Нови Сад која је ово јутро посветила нашој школи. Велика је част угостити представнике овако велике куће у нашој малој школи. Јесмо мали али за себе кажемо да смо мала школа великог срца.

         Директор школе Илија Пешић поздравио је ученике и колеге и честитао почетак нове школске године пожелевши свима срећу и успех.

Након почетка првог часа екипа Новосадске телевизије директно се укључила у јутарњи програм ТВ Нови Сад где је директор школе Илија Пешић дао интервју, пожелео свим колегама срећну и успешну школску годину, дао основне податке о бројности и функционисању школе као и специфичностима које наша школа има, а то су издвојена одељења Луг, Свилош, Грабово и Баноштор, двојезичност у настави наше школе пошто се настава у подручној школи у Лугу од првог до четвртог разреда одвија на матерњем словачком језику, велики број ученика путника, наставници путници...

            У току преподнева у посети су нам биле и представнице удружења жена „Велико срце“ из Сусека: Бојана Апић, Рада Станојевић, Бранка Шљука и Љубинка Здравковић које су испред удружења поклониле нашим ученицима, наставници и учитељима прибор за наставу математике, лопту и корпе за отпатке и пожелеле ученицима и свим запосленима срећан почетак.

Школски педагог Слађана Фемић

 

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У ВИШИМ РАЗРЕДИМА У ЗНАКУ СПОРТСКИХ НАДМЕТАЊА

Чланови Ђачког парламента дошли су на идеју да у оквиру дечје недеље одиграју турнире у одбојци и фудбалу.

  У нашој школи, ОШ "Јован Поповић" у Сусеку, 6. октобра одржано је надметање у одбојци. Учествовале су две екипе, Плава птица и Зелени змајеви. После напете игре у којој су се обе екипе бориле за победу, ипак је Плава птица тријумфовала резултатом 2:1 у сетовима.

  Сутрадан, 7. октобра 2015. четири екипе учествовале су у фудбалском турниру: Црвени скакавци, Врућ ветар, Свемирски бурек и Мјау-мјау мачкице. Након игре "свако са сваким", у финалу су се састале две најбоље екипе- Црвени скакавци предвођени талентованим Марком Вуковићем поражени су од екипе Свемирски бурек, доста надмоћнијих ученика осмог разреда.

  Свим учесницима у овом школском турниру, свидео се предлог Ђачког парламента и са задовољством су учествовали у надметању.

     Снежана Алексић VIII1    

                                                                                                                                     Преглед слика на 

 ПОСЕТА СЛОВАЧКОЈ

 „ШКОЛА У ПРИРОДИ“

 

   Ученици шестог и седмог разреда су од 5.10. до 10.10.2015. године заједно са наставницом словачког језика Руженом Колар посетили Школу у природи у Словачкој Републици.

 

Извештај наставнице Ружене Колар у целини погледати на страни:

ДЕЧЈА НЕДЕЉА У НИЖИМ РАЗРЕДИМА 

ИСПУЊЕНА РАЗНОЛИКИМ АКТИВНОСТИМА

 

Активности у Дечијој недељи су реализоване према постојећем плану.
Првог дана су учитељи у својим одељењима организовали радионице на тему дечјих права и правили одговарајуће плакате.
Другог дана су биле организоване ликовне еко- радионице. Први разред је са учитељицом Милом Шкорић правио пужиће од картона. Комбиновано одељење другог и четвртог разреда је са учитељицом Невенком Шодић правило наруквице од пластичних флаша.Трећи разред је са учитељицом Анђелком Мангер украшавао стаклене тегле помоћу селотепа и спреја у боји.
Трећег дана су ученици продавали своје производе родитељима и другим ученицима у холу школе , на еко базару.
Четврти дан је био намењен плавој боји и посети библиотеци, где је библиотекарка Данијела Видовић- Сипић организовала радионицу о читању и поделила ученицима књиге за читање, ван школске лектире.
Петог дана је организован маскенбал за ученике, који се због кише одржао у фискултурној сали. Три најлепше маске су добиле захвалнице.

12.10.2015. Председник Стручног већа учитеља 

Невенка Шодић

ПОСЕТА БИСЕРИМА ДУХОВНОСТИ

               Текст и фото: Невенка Шодић

СУНЧАНА ЈЕСЕН ЖИВОТА У ПОДРУЧНОМ ОДЕЉЕЊУ У СВИЛОШУ

 Општинско првенствно у фудбалу, 10.11.2015.

 

  Данас се у нашој школи одиграло општинско такмичење у фудбалу.

  У првом полувремену екипа ОШ "Јован Грчић Миленко" из Беочина играла је убедљиво. Снажном одбраном и брзим нападима, овај део игре завршен је резултатом 5:0 за госте.

  У другом делу игре, фудбалери ОШ "Јован Поповић", Сусек, појачали су темпо и упорним нападима успели су да избегну непријатан "кромпир" на семафору.

  Својим играма посебно су се истакли Александар Ердељан, голман Живан Ракић и талентовани Марко Вуковић, стрелац једина два гола за Сусек.

  Коначан резултат ОШ "Јован Поповић", Сусек:ОШ "Јован Грчић Миленко", Беочин 2:9

  Честитке победнику, као и свим играчима за фер и спортску игру.

проф.  Маја Јовановић

ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ 

У среду 18. новембра 2015. прославили смо рођендан наше школе.

Наше славље су увеличали гости, наставници и ученици из братске школе “ Вук Караџић“ из Забрђа ( Република Српска), представници локалне самоуправе и директор школе „Јован Грчић Миленко“.

Ове године се славио јубилеј, четрдесет година братимљења са основном школом из Забрђа.

Четрдесет година рада у нашој школи, прославио је и наставник географије и историје, Никола Лаловић.

Ученици су овај празник обележили свечаном приредбом, после које су већ традиционално, следиле пријатељске утакмице тимова одбојкашица и фудбалера збратимљених школа и дружење наставника и ученика.

Невенка Шодић

 

Слике погледати на блогу                                                          

фото Маја Јовановић

 

СПОРТСКА НАДМЕТАЊА ЗА ДАН ШКОЛЕ

   Као и сваке године, након свечане приредбе на спортским теренима снаге су одмериле екипе ОШ "Вук Караџић" из Забрђа и ОШ "Јован Поповић" из Сусека.

     Девојке су одиграле одбојкашки, а момци фудбалски дуел. У веома неизвесном одбојкашком мечу, гошће су тријумфовале у оба сета "тесним" резултатом.

    У екипи домаћина, посебно су се истакле капитен Снежана Алексић и Невенка Стевић. Коначан исход меча- ОШ "Јован Поповић": ОШ "Вук Караџић" 0:2 (24:26 и 23:25),

Фудбалски меч такође је био занимљив, али нешто мање резултатски неизвестан осим у првом полувремену. Од самог почетка, момци обе екипе наметнули су висок темпо игре. Резултатска клацкалица на крају првог дела иге зауставила се на 2:2. У другом полувремену,екипа из Сусека заиграла је још брже и снажније. У неколико наврата голман домаћих, Дејан Дудаш, спасавао је мрежу након пропуста у одбрани, док је у нападу поново блистао млађани Марко Вуковић са три постигнута гола. Резултат на крају меча- ОШ "Јован Поповић":ОШ "Вук Караџић" 5:2. Након борбе на спортским теренима, играчи домаће и гостујуће екипе наставили су дружење све до поласка аутобуса назад у Забрђе.

Маја Јовановић

 

 

ЕКОЛОШКА СЕКЦИЈА ШКОЛЕ

    На еколошкој секцији одржаној у петак 11.12.2015. године након уводног предавања на тему ''Врсте отпада'', ученици су дискутовали о начинима смањења отпада.

    Као пример добре праксе учесници секције су сакупили предмете који представљају отпад: пластичне флаше, старе цд-ове, старе новине, неисправне сијалице, употребљене картонске кутије... И уз много маште и креативности направили своје рециклиране новогодишње украсе за јелку, као и пано са зимском темом на коме је представљен Снешко Белић урађен у потпуности од рециклираног материјала.

   Посебно бих истакла рад два ученика осмог разреда Петра Ковачића и Милоша Симеуновића који су направили фантастичну јелку од пластичних флаша, све похвале за уложени труд и креативност.

    Рециклираним украсима ученици су украсили школску јелку, која је са осталим радовима изложена у горњем холу школе.

    Желела бих да похвалим све учеснике новогодишње Еко секције на уложеној вољи, труду и маштовитости!

Проф. Маријана Милутин

ДАНИ СПОРТА 21.12. и 22.12.2015.

 

  У понедељак и торак у нашој школи одржани су Дани спорта за више разреде. Пријаве, систем такмичења, трајање мечева и уопште сву организцију преузео је на себе Ђачки парламент, а директор ове спортске представе био је Александар Ердељан, ученик осмог разреда. Све похвале за одлично обављен организаторски део овог догађаја.

  Преко 50 ученика учествовало је у такмичењу, а надметали смо се у кошарци, одбојци и фудбалу.

  У кошарци је, убедљиво, победила екипа момака VIII1 разреда. Највише се истакао, висином али и умећем, Давид Михаљчић. Постигао је највећи број поена, забележио највише скокова, а имао је и неколико рампи. Одличну игру прикали су још и Никола Јелић (две тројке), Радомир Вукотић, Александар Ердељан и Благоја Милекић. Момци VII1 разреда са капитеном Савом Мишковићем на челу, показали су борбеност и успели да забележе победу против ипак премладе екипе шестог разреда. У систему “свако са сваким”, осмаци су збележили победе у оба меча (VIII:VI 44:0, VIII:VII 46:2) и заслужено освојили прво место.  Одбојка се играла у мешовитим екипама, а са 3:0 у сетовима екипу капитена Невенке Стевић победила је овај пут надмоћнија екипа са капитеном Снежаном Алексић на челу. Осим капитена обе екипе, добрим играма истаки су се и Милош Симеуновић, Бранислав Дардић, Ружица Коларић, Теодора Љубановић и други.

  За надметање у фудбалу пријавиле су се четири екипе. Након што се одиграло “свако са сваким”, две првопласиране екипе одиграле су финале. Поражена је екипа осмог разреда резултатом 5:4. победник турнира је шарена екипа, и све похвале на рачун храбре и борбене игре ових момака: Марка Вуковића (капитен), Милоша Симеуновића (голман), Радомира Вукотића, Лазара Крстића, Лазара Коплића и Тонија Мелега.

  Честитке свим учесницима на фер и спортској борби.

 

 

 М.Ј.                             

ЗАВРШЕТАК ПРВОГ ПОЛУГОДИШТА ЗА ПАМЋЕЊЕ

 

   Сваке године, пред новогодишње празнике, Беочинска фабрика цемента “Лафарж“,  ученицима првог разреда уручи пакетиће. Ове године је то био повод за дружење свих ученика млађих разреда из  пет села наше општине у централној школи.

    Ученима се испред „Лафаржа“  обратила госпођа Милица Стојковић која је са господином Николом Нићифоровићем поделила поклоне. Деца су гостима даровала по који стих, песме и пуно осмеха. 

     Уз поделу пакетића ове године деца су имала прилику да погледају позоришну представу „Кловнови у новогодишњој ноћи“ која је поклон ђацима од  МЗ Сусек.

 

ПРАТИТЕ НАС НА НОВОЈ АДРЕСИ

КЛИК НА:

bottom of page